Geachte leden, studenten, alumni, professoren en sympathisanten

Graag nodigen wij u uit op de 54ste editie van het Galabal der Geneeskundige Kring.

Dit jaar werd er gekozen voor het prachtige Château de la Rocq te Seneffe, waar wij jullie van harte verwelkomen op vrijdag 9 maart 2018. Deze unieke locatie zal het decor zijn voor [...]

Lees verder

Vrienden, commilitones, sympathisanten,

Het Almachtige Huis van de Geneeskundige Kring VUB vzw start vanaf dinsdag 26/09 met de lidkaartenverkoop. Deze verkoop zal duren tot 13/10, in het studentenrestaurant.
Indien u een exemplaar wenst te verkrijgen, maar onmogelijk een fysieke verschijning kan maken in het studentenrestaurant, wordt u gevraagd een mailtje te sturen naar mvreckem@vub.be. [...]

Lees verder

Beste student(e),

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Faculteit Geneeskunde en Farmacie in samenwerking met de Geneeskundige Kring en de Farmaceutische Kring een ontmoetingsdag voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Het wordt een survival avontuur in Dinant, waar paintball en een mountainbike tocht op het programma staan!

De bedoeling van deze tocht is vooral om [...]

Lees verder

Planning September 2017

On 23 augustus 2017 By

Vrienden, commilitones, sympathisanten,

De zomermaanden komen weldra tot hun eind en het volgende academiejaar loert om de hoek. Het wordt weer uitkijken geblazen naar een verse lading schachten en een even verse hoop nieuw cursusmateriaal.

Indien u zich van voorgenoemde zaken nog eventjes niet te veel wil aantrekken, dan bent u wellicht deel van de [...]

Lees verder

Voor de harde blokkers onder ons die dringend pauze nodig hebben is er vanaf nu de ‘ontspannings’afdeling van onze site!
Die is te vinden via ‘Studies’ -> ‘Blokpauze’ of via deze link.

Alvast veel plezier!

Het bestuur van het Almachtige Huis van de Geneeskundige Kring VUB vzw 2017-2018

Lees verder

Ook dit jaar sluit GK het academiejaar af met een KNAL! Iedereen is zeker welkom om te komen meegenieten van ons drank- en eetfestijn op woensdag 5 Juli!

17u – 20u Overdrachtscantus
20u – 22u Eindejaarsbarbecue
22u – … Thé Dansant ♫

VERPLICHT RESERVEREN VOOR BBQ en COMBI

BBQ: 9 euro lid / [...]

Lees verder
© 1996- 2018